Передплата 2024 «Добрий господар»

"Я готовий захищати себе всіма законними способами", - Юрій Гримчак

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак заявив про готовність збирати всі необхідні докази, аби довести свою невинуватість

Про це він заявив під час засідання суду, передає Еспресо.TV

«Я готовий захищати себе всіма законними способами, я буду збирати докази і все пояснювати, відповідати на всі закиди», — зазначив Гримчак.

Також заступник міністра запевнив, що готовий ходити на роботу, не спілкуватись з іншими фігурантами кримінального провадження й виконувати всі вимоги слідства та суду.

«Не розумію, чому перебування за ґратами від чогось захистить, а вихід з СІЗО за 12 млн повністю змінить всі питання. Питання в грошах? Я законослухняна людина, я обіцяю не тікати та не ховатись від слідства. Якщо робиш крок, аби сховатись — ти визнаєш свою провину. Я готовий себе захищати надалі», — додав він.

Також Гримчак розповів історію «для тих, хто вважає, що $ 500 тис. це величезні гроші»:

«Найбільший хабар, який мені пропонували — $ 6,5 млн. Якщо я б сказав $ 10 млн — дали б. Я сказав, що це мені нецікаво. Ці гроші лежали поруч на дивані. Міг взяти скільки хочу. Мені б за це нічого не було. Треба було просто віддати картку для голосування».

Схожі новини