Передплата 2024 «Добрий господар»

"А День народження Бандери скоро святкуватимемо?", - у Донецьку зі скандалом скасували концерт пам'яті Кузьми Скрябіна

  • 15.08.2019, 20:13
  • 890

В окупованому Донецьку скасували концерт пам'яті на честь легендарного музиканта Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка), якому 17 серпня виповнився б 51 рік

За даними «Новости Донбасса» з посиланням на повідомлення в соцмережі «ВКонтакте» (заборонена в Україні), захід планувалося провести на день народження загиблого артиста, в закладі «Кінокав'ярня», повідомляє OBOZREVATEL

Однак, в проросійських пабліках почали висловлювати невдоволення через концерт, а в бік організаторів навіть посипалися погрози. Користувачі закликали так зване «МГБ «ДНР» «розібратися». Неадеквати обзивали Скрябіна в соцмережі «русофобом» і зажадали зірвати захід.

«Едіноукраінство при нинішній „владі“ вже виходить за всі мислимі рамки. Схоже, процес тільки набирає обертів. А день народження Бандери скоро відзначатимемо?» — поскаржилися в сепаратистському пабліку.

В результаті, сторінку концерту в соцмережі заблокували, а публікації з рекламою вечора пам'яті було видалено. Організатори не стали коментувати ситуацію.

При цьому, адекватні користувачі в коментарях під постами з нападками написали, що їм подобається творчість легендарного музиканта, і зажадали не політизувати концерт пам'яті.

Схожі новини