Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Натисніть на чоловіка", - Олені Зеленській написали відкритого листа зі США

  • 15.08.2019, 14:45
  • 1 211

Американська журналістка Мелінда Херінг публічно звернулася до першої леді України Олени Зеленської, закликавши її вплинути на чоловіка, президента Володимира Зеленського в актуальних для країни питаннях

Зокрема, вона закликала Зеленську встати на захист прав журналістів і громадських активістів. Відкритий лист було опубліковано на сайті Atlantic Coucil в рубриці UkraineAlert, редактором якого є Мелінда, передає OBOZREVATEL

«Ніхто не думає, що ви підете далі банальних розмов про дітей, освіту та виступів в школах і дитячих будинках. Здивуйте нас. Зробіть права журналістів і активістів своїм пріоритетом. Українці люблять і поважають вас. Використовуйте своє слово і голос», — написал Херінг у відкритому листі.

Також Херінг закликала дружину Зеленського натиснути на нього, щоб він призначив у своє оточення кілька жінок і взагалі шанобливо про них відгукувався.

«У вашого чоловіка немає жінок в оточенні. Я опитала всіх в Києві, і мені відповіли, що ви — його найважливіший радник. Однак, вас немає на фотографіях з ним і його командою, а ці візуальні ефекти мають значення… Будь ласка, натисніть на нього, щоб призначити кілька жінок. Адже організації функціонують краще, коли принаймні третина команди — жінки. І, будь ласка, нагадайте йому шанобливо відгукуватись про українських жінок. Вони неймовірна сила, але вони не бренд і не належать нікому», — додала Мелінда.

Крім того, Херінг зазначила, що чекає на Олену Зеленську у Вашингтоні, де хоче особисто зустрітися і взяти у неї інтерв'ю.

«Я сподіваюся, що ви приїдете у Вашингтон і одягнете щось від українських дизайнерів, піднімете прапор України. І я щиро сподіваюся, що ви дасте мені і моїм колегам інтерв'ю. Ми хочемо дізнатися про вас більше», — резюмувала журналістка.

Схожі новини