Передплата 2024 ВЗ

Знаменитий тенор Пласідо Домінго прокоментував звинувачення у сексуальних домаганнях

"Усі мої зв'язки й стосунки були бажаними й взаємними"

Новий секс-скандал вибухнув у світі шоу-бізнесу. Видатного оперного співака, 78-річного іспанця Пласідо Домінґо, звинуватили у домаганнях одразу дев'ять жінок. Восьмеро співачок і танцівниця поскаржилися на артиста агенції Associated Press.

Лише одна з них наважилася розкрити своє ім'я — це співачка Патрисія Вульф. Артистки заявили, що отримували від Домінго непристойні пропозиції в обмін на ролі у спектаклях, небажані поцілунки та настирливі запрошення на побачення… Коли ж Домінго відмовляли, той начебто вдавався до дисциплінарних покарань, зловживаючи посадою і статусом. Утім, як повідомила інформагенція, жодна з жінок не навела переконливих доказів вини знаменитого тенора…

«Звинувачення 30-річної давнини від невідомих осіб дуже насторожують, окрім цього, вони недостовірні й некоректні, — заявив Пласідо Домінґо, який має у своїй колекції понад десяток нагород „Греммі“. — Боляче чути, що я міг когось образити чи змусив почуватися незручно, неважливо, як давно це було… Я був переконаний, що всі мої зв'язки і стосунки завжди були бажаними і взаємними».

Як би там не було, Опера Сан-Франциско вже відмінила концерт за участю легендарного тенора, що мав відбутися 6 жовтня. Усім, хто придбав квитки на концерт, повернуть кошти.

Схожі новини