Передплата 2024 «Добра кухня»

“Секрет міцного шлюбу — вміння прислухатися до “половинки”

На діамантове весілля пара Квартенків пішла на побачення у... ретро-трамваї

Львів’яни Геннадій та Людмила Квартенки незвично відзначили своє діамантове весілля (60 років у шлюбі) — покаталися містом на ретро-трамваї. На свято запросили і чиновників мерії, і журналістів, і друзів.

Коли старенький трамвай під'їхав до площі Ринок, у салон зайшов міський голова Львова Андрій Садовий. Сказав, що 60 років подружнього життя — неабияке досягнення: «Ми з Катериною нещодавно святкували 18 років спільного життя».

Подружжя Квартенків отримало у презент парасолю, каву з філіжанками і сертифікат на романтичне побачення в одному з ресторанів на площі Ринок. «Не очікували такого свята. Захід організовували у таємниці від нас. Це приємна несподіванка. Просто казка! Ми зустрілися на роботі у „Хімпроекті“, попрацювали два роки разом. У нас двоє дітей - дочка і син, і одна внучка. Саме внучка і сваха зробили нам такий сюрприз», — розповіла Людмила Квартенко.

Цікавлюся секретом міцного шлюбу. Геннадій Квартенко каже, щоб прожити в парі шість десятків років, треба мати м’який характер, бути розумним, розсудливим. Треба поважати одне одного, прислухатися до коханої половинки і допомагати у будь-яку хвилину. «Вважаю, усе залежить від жінки, — каже пані Людмила. — Повинна бути берегинею домашнього вогнища, підтримувати чоловіка і згладжувати «гострі кути».

Схожі новини