Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зливи, шквали, град: синоптик розповіла, в яких регіонах України очікується різка зміна погоди

  • 14.08.2019, 20:53
  • 581

Погода в Україні 15 серпня суттєво погіршиться у північних, центральних і Одеській областях, де буде штормовий вітер.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Крім того, у західних областях та Вінницькій області очікуються дощі, грози, можливі сильні зливи, шквал та град. Натомість, на півдні, сході та в центрі буде спекотно.

«Короткочасні грозові дощі пройдуть у західних областях, можливі, локально, град та шквали. Вологість може дотягнути до Півночі, проте значно слабше, ймовірніше в Житомирській області. На решті території України — суха погода та висока пожежна небезпека», — написала вона.

Температура повітря вдень у південній частині, на сході та в більшості центральних областей передбачається +30+34. У західних областях суттєво похолодає, температура повітря впаде до +18+23.

«А ось на Півночі — повна демократія: у четвер у Житомирській області +20+23 градуси, у Київській області +23+25 градусів, у Чернігівській області +25+27 градусів, у Сумській області +26+31 градус. У Києві 15-го серпня спека впаде до +24 градусів! Очікується поривчастий, до сильного, південний вітер. Ймовірність дощу незначна, може, щось і капне, але скоріше, обмежиться збільшенням хмарності», — зазначила синоптик.

Схожі новини