Передплата 2024 ВЗ

Негода у Львові пошкоджень місту не завдала

  • 14.08.2019, 11:28
  • 501

З вчорашнього вечора і до сьогодні у Львові падає сильний дощ.

Як повідомили керівники районів, з самого ранку комунальні служби виїхали на обстеження своїх територій. За результатами обстеження значних підтоплень та падінь дерев не зафіксовано, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Лише на вул. Аральська, 17 впала гілка. Її відтягли від лінії електромереж і зараз на місці працюють комунальники.

За інформацією Франківської Р А на території району значних підтоплень і падінь дерев не зафіксовано, повідомлень від мешканців також не надходило. Обстеження продовжуються.

На території Шевченківського району було зафіксовано протікання покрівлі в будинку на вул. Мазепи, 5. Для проведення обстеження і ліквідації протікання на місце виїхали представники ЛКП.

У Личаківському районі зафіксовано падіння гілки на вул. Аральська, 17. Її відтягли від лінії електромереж і зараз на місці працюють комунальники.

Як повідомили у Сихівській Р А, на території району підтоплень не зафіксовано, дощоприймачі сприймають воду. Падіння дерев чи гілок теж поки не виявлено.

Ситуація у Галицькому районі теж спокійна: жодних підтоплень чи падіння дерев виявлено не було.

За словами голови Залізничного району, жодних непедбачуваних ситуацій не було. Район обстежили — негода шкоди не завдала. Забиті листям дощоприймачі почистили.

Схожі новини