Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Садовий запропонував “Гранд-готелю” мити бомжів у СПА

Під час останнього засідання виконкому міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення департаменту гуманітарної політики та управлінню соціального захисту міськради зайнятися гігієною безпритульних - «облаштувати умови для щотижневого купання бездомних у Львові».

«На вулицях міста є така нетипова ситуація, коли на лавках, особливо вранці, відпочивають люди, які не мають де мешкати. Їхній зовнішній вигляд дещо відлякує львів’ян. Я б хотів, щоб ви продумали можливість для цих людей регулярно — хоча б раз чи двічі на тиждень — відвідувати баню чи інші заклади, де вони могли б помитися, щоб бездомні були в адекватному вигляді. Можливо, хтось із приватного сектору долучиться. У нас готелі мають SPA, — сказав мер і додав: — Наприклад, „Гранд-готель“, також міг би долучитися».

Журналіст «ВЗ» намагалася з’ясувати, чи готові, наприклад, у «Гранд-готелі» приймати таких незвичних гостей і надавати їм гігієнічні послуги у СПА-центрі. Адміністратор люб’язно записала мій телефон і повідомила, що передасть керівництву для коментаря. Однак ні тоді, ні після мого повторного запиту, мені ніхто не передзвонив.

Схожі новини