Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Пішов з життя Мирослав Скуратко

  • 13.08.2019, 16:00
  • 931

Відомому львівському журналістові було 77 років.

На 77-му році життя помер відомий львівський журналіст, голова ради ветеранів Львівської обласної організації НСЖУ Мирослав Васильович Скуратко. Про це повідомив секретаріат обласної журналістської організації.

Колишній кореспондент газети «Ленінська молодь», голова обласного осередку журналістів, генеральний директор Львівської обласної держтелерадіокомпанії, Мирослав Васильович усе своє життя присвятив журналістиці, утвердженню у нашому суспільстві ідеалів правди, добра, справедливості.

Був щирою, чуйною людиною, вірним другом, зичливим наставником молоді.

Його несподівана смерть — гірка і непоправна втрата для найближчих йому людей, для всіх хто з ним працював, вчився у нього, спілкувався.

Львівська обласна організація НСЖУ, колеги з редакції газети «Високий Замок» висловлюють глибокі співчуття дружині, дітям, онукам, рідним Мирослава Васильовича.

Вічна і світла йому пам’ять.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…