Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Сильна спека до +35 та відчутне похолодання: синоптик розповіла про мінливу погоду на завтра

  • 13.08.2019, 20:50
  • 620

Погода в Україні завтра, 14 серпня, буде спекотною у східних та більшості центральних областей, але на заході похолодає.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у Facebook.

За її словами, на сході та частково в центрі України температура повітря вдень досягне +30+35. У той самий момент, на заході відчутно похолодає, протягом дня передбачається +19+24. Крім того, у Тернопільській, Хмельницькій та в Чернівецькій областях буде вище, +26+29 градусів.

«Не впаде, але послабне спека у північних областях України — проти сьогоднішніх +30+34 градусів завтра там очікується +28+32 градуси», — пише вона.

За прогнозом синоптика, завтра будуть дощі у західних областях, Житомирській та й частково Київській областях.

«Атмосферний фронт, пов'язаний із локальним циклончиком на ім"я Zorro, зумовить грозові дощі на заході України та дотягне до Житомирської області й північних районів Київської області. Тут ще й посилюватиметься періодично південно-західний вітер», — повідомила Діденко.

Зазначається, що значна ж частина території належатиме сухій малохмарній погоді, яку забезпечить східний антициклон Andrea.

«У Києві на Маковія буде ще спекотно, але на пару градусів нижче, ніж сьогоднішня атмосферна сковорідка, протягом дня близько +30 градусів. Істотний дощ малоймовірний», — додала синопик про прогноз погоди у столиці.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень