Передплата 2024 ВЗ

Нова коханка ексчоловіка Ані Лорак вперше прокоментувала стосунки з ним

  • 13.08.2019, 17:58
  • 1 666

Дівчина ексчоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Самія, з якою бізнесмен опублікував спільне фото з відпочинку, вперше прокоментувала стосунки з ним.

Самія Ахметова підтвердила стосунки з ним, передає ТСН.

«Я перебуваю у стосунках з Муратом Налчаджиоглу останні півроку, після його розлучення. Я не є винуватицею його розлучення, як всі пишуть», — сказала нам дівчина.

Самія також зізналася, що Мурат представив її як дівчину, оскільки він вільна людина.

«Так він представив мене як дівчину. Він уже вільна людина. І ми зустрічаємося. Більше я не коментую своє особисте життя», — повідомила дівчина бізнесмена.

Кохана Мурата зізналася, що наразі єдине, чого вона дуже хоче — щоб їхній парі дали спокій.

«Але я знаю одне — кохання сильніше зла і брудних язиків. Ми хочемо одного, щоб швидше нам дали спокій», — зауважила Самія.

До речі, наразі Мурат та Самія відпочивають в Іспанії, звідки бізнесмен публікує фото не лише зі своєю обраницею, а й з 8-річною донькою від Лорак Софією. Цілком можливо, що у відпустку вони вирушили разом і дівчинка вже познайомилася з новою коханою батька.

Нагадаємо, бізнесмен Мурат Налчаджиоглу та співачка Ані Лорак познайомилися 2005 року. 2009-го зіркове подружжя зіграло весілля. Через два роки у пари народилася донька Софія. 31 січня 2019 року Мурат та Ані Лорак офіційно розлучилися.

Схожі новини