Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На акції проти Порошенка помітили радикалів з Росії, які проходили службу в КДБ

  • 13.08.2019, 11:33
  • 2 716

На акції протесту проти п'ятого президента України Петра Порошенка під будівлею ДБР були помічені ультрарадикальні активісти Сергій "Боцман" Коротких (Малюта), Микита "Одіссей" Макєєв і Дмитро Кухарчук.

При цьому перші двоє є вихідцями з Росії, пише журналіст «Радіо Свобода» Артем Фурманюк на своїй сторінці у Facebook, передає OBOZREVATEL.

«Що на вчорашній акції біля будівлі ДБР робив в натовпі одіозний Сергій „Боцман“ Коротких? Чому проти Порошенка виступають майже винятково представники ультрарадикальних кіл: вихідці з Рашки — „Боцман“ Малюта, Микита „Одіссей“ Макєєв, і українець Дмитро Кухарчук, який ще кілька років тому завзято „зігував“ на вітчизняних стадіонах, а зараз на відео додумався пообіцяти власноруч, замість Зеленського, посадити Порошенка в тюрму?» — задається питанням він.

На доказ своїх слів Фурманюк оприлюднив відповідні фото і відео, які підтверджують як участь в мітингу неоднозначних особистостей, так і їхню сумнівну репутацію.

Нагадаємо, Сергій Коротких є керівником так званих Національних дружин. Раніше він проходив службу в школі КДБ Росії, а також воював на Донбасі в складі «Азова». Також Коротких був членом організації «Російська Національна Єдність» і Націонал-Соціалістичного Товариства Р Ф.

Що стосується Кухарчука, то раніше його звинуватили в побитті ветерана АТО за вигук «Слава Україні!» в розважальному закладі у Черкасах. В результаті конфлікту чоловікові зламали щелепу.

Нагадаємо, п'ятий президент України, лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко прийшов 12 серпня на допит у ДБР.

Він був викликаний на 9:30 на допит в якості свідка у справі про можливе ухилення від сплати податків при придбанні телеканалу «Прямий».

Коли Порошенко виходив з будівлі, невідомі спробували закидати його яйцями, але влучили в журналістів.

Схожі новини