Передплата 2024 «Добрий господар»

Українська модель на BMW розтрощила п'ять авто: подробиці ДТП

  • 13.08.2019, 13:40
  • 1 313

В Івано-Франківську біля нічного клубу "Ельдорадо" трапилася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю п'яти автомобілів. Винуватицею аварії, за інформацією журналістів, стала модель Влада Твардовська.

Про це пише OBOZREVATEL.

Близької третьої години ночі 12 серпня 20-літня водійка кросовера BMW не впоралася з керуванням і наїхала на острівець безпеки, після чого машина «влетіла» на парковку нічного клубу, пошкодивши чотири припарковані автомобілі. Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Івано-Франківської області (щоб переглянути фото та відео, доскрольте до кінця сторінки).

Як додає «Галицький кореспондент», механічних ушкоджень зазнали «Кіа Спортедж», «Хонда GRF», «Нісан Кашкай» та «Хонда Сівік».

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група для встановлення обставин справи і швидка медична допомога. Власника «Нісана» 1987 року народження госпіталізували з підозрою на перелом гомілки.

Видання «Фіртка» з посиланням на власні джерела пише, що за кермом BMW, яка влаштувала резонансну ДТП, могла бути модель Влада Твардовська.

Дівчина навчається у Прикарпатському національному університеті. Минулого року вона брала участь у конкурсі краси та моди «Star Face of the season s's 2018» і стала обличчям бренду «Калуський бровар».

Станом на 09:00 вівторка, 13 серпня, дівчина не прокоментувала ситуацію.

За словами правоохоронців, дівчина не була у стані сп'яніння, що згодом підтвердили у медичній установі. Зараз з'ясовується, з якою швидкістю рухалася водійка.

Схожі новини