Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Допитливі користувачі визначили, яку країну Трамп найчастіше згадує у Twitter

  • 13.08.2019, 09:33
  • 573

Любителі всілякої статистики підрахували, скільки країн згадав у своїх публікаціях в Twitter президент Сполучених Штатів. З'ясувалося, що за час свого президентства президент США Дональд Трамп в Twitter згадав 81 країну. І найзгадуванішою виявилася Росія.

Глава Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп за час свого президентства згадав у своєму Twitter Росію 297 разів. Про це повідомляє DT.ua.

РФ таким чином майже удвічі випередила КНДР, яка посіла друге місце з 163 згадками.

Третім став Китай, четвертою — Мексика, а п'ятою — Пуерто-Ріко (неінкорпорована територія США. — ред). Велика Британія в цьому рейтингу опинилася лише 15-ою.

Всього автори нарахували 1 384 згадки зарубіжних країн.

Трамп є рекордсменом за кількістю підписників у Twitter серед світових лідерів, нагадує The Economist.

Раніше апеляційний суд встановив, що акаунт Трампа в Twitter «має всі атрибути офіційного державного аккаунта».

Як відомо, Трамп — активний користувач Twitter, у нього більше 35 млн фоловерів. ЗМІ не раз закликали президента зменшити активність у соцмережах, але він заявив, що продовжить публікувати записи в Twitter.

Акаунт президента США користується популярністю. Наприклад, завдяки президенту Трампу, фраза «fake news» стала словом року за однією з версій. Президент любить використовувати її в своїх постах в соціальних мережах і виступах.

Кампанія з переобрання президента США Дональда Трампа використовувала рекламу в Facebook, щоб просунути ідею «вторгнення» мігрантів з південної кордону, підсилюючи мову ненависті про іммігрантів, яку він також використовував на мітингах і в Twitter, пише газета The New York Times.

З січня кампанія Трампа розмістила на Facebook більше 2000 рекламних оголошень, в яких є слово «вторгнення» — частина рекламної кампанії, орієнтованої на імміграцію, яка є домінуючою темою його меседжу в президентській гонці, зазначає газета.

Схожі новини