Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Філатов прибув до ГПУ "розібратися з бардаком"

  • 12.08.2019, 18:32
  • 576

Екс-заступник глави Адміністрації президента України Олексій Філатов у понеділок прибув до Генеральної прокуратури України та стверджує, що не отримував повістки на допит

Про це він сказав «Інтерфакс-Україна», передає Еспресо.TV

«Я такого статусу (підозрюваного, — ред.) не маю. Ніхто мені повідомлення про підозру не вручав… Я прийшов сюди насправді у своїх адвокатських питаннях, а також розібратися з тим, що за бардак коїться в приміщеннях Генеральної прокуратури», — сказав Філатов.

12 серпня екс-голову Національного банку України Валерію Гонтареву, екс-заступника глави Адміністрації президента України Олексія Філатова та співвласника інвестгрупи ICU Костянтина Стеценка було викликано до Генпрокуратури для повідомлення про підозру у справі про розкрадання 150 млн грн під час операції Аграрного фонду й одного з банків.

На сайті Генпрокуратури було розміщено відповідні повістки. Так, Філатова викликали для проведення допиту як підозрюваного у кримінальному провадженні № 12 013 220 540 000 400 (йдеться про так звану справу Курченка) від 31 січня 2013 року, а також для участі «в інших процесуальних і слідчих діях».