Передплата 2024 ВЗ

Зеленський пообіцяв спростити пропуск до Криму

  • 07.08.2019, 17:21
  • 464

Президент заявив, що Україна на законодавчому рівні найближчим часом затвердить положення про спрощення отримання дозволу для відвідування Криму

Про це президент України Володимир Зеленський заявив під час візиту до Турецької Республіки, передає Еспресо. TV з посиланням на «112 Україна».

Під час свого візиту Зеленський наголосив, що українська сторона ніколи не втомиться привертати увагу міжнародної спільноти до порушення прав кримських татар окупаційною російською владою в Криму, а також уважно вивчає проблеми переселенців, які вимушені були покинути Крим через російську агресію.

«Запевняю усіх вас, Україна не залишить переселенців сам на сам з їхньою проблемою. Ми розуміємо, як важливо для вас відвідувати родичів та рідну землю. Найближчим часом на законодавчому рівні буде затверджено положення, яке спростить отримання дозволу для відвідування Криму», — наголосив президент.

Також президент України подякував усім представникам української громади у Туреччині за моральну та матеріальну допомогу українському народу.

«Я знаю, що протягом останніх років у різних містах Туреччини було створено нові осередки української громади, очільники якої зараз присутні. Я радий усіх вас бачити. Завдяки вашій наполегливій праці українська громада у Туреччині міцнішає та перетворюється на дійсно впливову силу. Дякую за численні акції на підтримку нашої держави за моральну і матеріальну допомогу, за сприяння у лікуванні та оздоровленні українських дітей, які, на жаль, залишаються без батьківської опіки. Дякую вам за те, що зберегли Україну в серці», — заявив Зеленський.

Схожі новини