Передплата 2024 «Добра кухня»

«Особисті рахунки з Путіним і захоплення Кремля!»: Скабєєва влаштувала істерику через нового командувача ООС

  • 06.08.2019, 19:14
  • 6 695

Новина про те, що новим командувачем Операції Об'єднаних сил на Донбасі став генерал-лейтенант Володимир Кравченко, викликала бурхливу реакцію серед російських пропагандистів.

Так, скандальна ведуча програми «60 хвилин» на «Росія 1» Ольга Скабєєва влаштувала в прямому ефірі скандал з цього приводу і перейшла на образи на адресу вищого політичного і військового керівництва України, передає OBOZREVATEL.

«Виникає повне відчуття, що Зеленський знущається або його взяли в полон „бандерівці“, може, сам Порошенко — не знаю. Справа в тому, що новий український президент, щоб завершити війну на Донбасі, поміняв командувача ЗСУ на Донбасі. І тепер цю посаду обіймає людина, яка метою всього свого життя назвала боротьбу з Московією! Мовляв, не помру і навіть на пенсію не піду, поки не візьму Кремль», — скипіла топ-пропагандистка, не спромігшись навіть правильно назвати посаду командувача ООС.

«Знайомтеся, офіційний русофоб, так сам себе називає Володимир Кравченко. Каже, що у нього з Путіним особисті рахунки. Відомо, що генеральські погони він отримав при Порошенку. Його кращий друг, і це теж не жарт, хоча взагалі, звичайно, ідіотизм, — головний декомунізатор України В'ятрович. Ми його теж прекрасно знаємо. З В'ятровичем генерал регулярно влаштовує всілякі реконструкції й щоразу дуже драматично захоплює Москву. В тому числі Кремль, звісно», — уїдливо додала Скабєєва.

Після цього в студії пропагандистської передачі увімкнули досьє на Кравченка, підготовлене українськими журналістами, а також зробили огляд блогосфери, в якому відомі українці розповіли про глибокий патріотизм і професіоналізм нового командувача ООС. Це ще більше розлютило Скабєєву і вона, не добираючи слів, перейшла на лайку.

«Я б, звичайно, сказала, що як можна бути таким ідіотом, якби не були зараз на російському центральному телебаченні. Напевно, по телевізору так непристойно висловлюватися, а також «братній» народ, сусідня держава, Зеленський-миротворець. І тим не менше, як можна бути таким ідіотом?! Ось як він збирається завершувати війну- викрикнула одіозна ведуча.

Нагадаємо, 5 серпня президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Сирсткого з посади командувача Об'єднаних сил і призначив на його місце генерал-лейтенанта Володимира Кравченка.

Схожі новини