Передплата 2024 «Добрий господар»

Львівські ІТ-шники відхрестилися від скандального будівництва офісів на місці вілли Терлецького

  • 06.08.2019, 11:33
  • 1 172

Lviv IT Cluster не має жодного стосунку до будівництва офісів нібито для ІТ на вул. Сахарова, 52.

Про це повідомив виконавчий директор Lviv IT Cluster Степан Веселовський на своїй сторінці у Facebook, передає «Форпост».

«Останні два тижні дуже багато людей просить мене висловити свою позицію щодо будівництва офісного будинку на місці існуючого будинку Терлецького.

Lviv ІТ Cluster не має жодного відношення до цього проекту. Ми не є ініціаторами цього проекту, і більше того дізналися про нього з новин. Зараз багато девелоперів користуються доброю репутацією нашої організації і загалом ІТ індустрії і будують щось для ІТ, не питаючи ІТ.

Наша організація ініціювала та впроваджує декілька інфраструктурних проектів, а саме: Innovation District ІТ Park та ІТ Village. На даний час тільки ці два проекти перебувають у реалізації та мають відношення до #lvivitcluster. Всі інші ні.

Ми використовуємо зовсім інший підхід до створення інфраструктурних проектів. Спочатку творимо спільноти, а потім інфраструктуру. Всі інші спроби робити навпаки приводять до таких ситуацій як зараз з будинком Терлецького.

Я нажаль не можу фахово оцінити рішення ЛМР щодо знесення цього будинку і будівництво офісного центру. У нашому місті є багато фахівців, які зможуть це зробити професійно. Ви можете в коментарях тегнути експертів, які скажуть як правильно вчинити. Мені теж цікаво, яке рішення є вірним, але тільки як людині, яка живе у нашому чарівному місті", — сказано у дописі.

Схожі новини