Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Принца Чарльза запросили зіграти в новому фільмі про Джеймса Бонда

  • 05.08.2019, 20:33
  • 911

Принца Чарльза запросили знятися в новому фільмі про Джеймса Бонда - "Бонд 25", у якому номер агента 007 може отримати темношкіра жінка.

Про це повідомляє «112 Україна» з посиланням на The Sun.

За даними видання, сину королеви Великобританії запропонували зіграти камео, коли принц відвідав знімальний майданчик кінокартини і зустрівся з виконавцем головної ролі Деніелом Крейгом. В даний час принц Чарльз обмірковує пропозицію.

Джерело, близьке до знімальної групи, розповів, що творці фільму вважають, що шанувальники Бондіани прийдуть в захват при появі принца в картині. На їхню думку, він є втіленням всього британського і ідеально підходить.

Зазначимо, що члени королівської родини не вперше з'являються на знімальному майданчику. Так, британські принци Вільям і Гаррі зіграли штурмовиків у фільмі «Зоряні війни: Останні джедаї».

Крім того, в 2012 році королева Великобританії Єлизавета II знялася у ролику з нагоди відкриття XXX літніх Олімпійських ігор в Лондоні. У відео королеву на церемонію відкриття доставив на вертольоті Джеймс Бонд у виконанні Деніела Крейга.

Нагадаємо, 25-й фільм про Джеймса Бонда досі не має офіційної назви. Тим не менш, творці оголосили повний акторський склад картини. Роль головного лиходія у картині дісталася зірці «Богемської рапсодії» Рамі Малєку. Відома також попередня дата прем'єри фільму — 8 квітня 2020 року.

За сюжетом, Бонд виходить на пенсію і відправляється на Ямайку, звідки його викличуть на службу, щоб запобігти глобальній кризі.

Схожі новини