Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Харківщині померла 32-річна жінка, яка відпрацювала три тижні без вихідних, двоє дітей залишилися сиротами

  • 05.08.2019, 17:40
  • 6 113

На руках вбитої горем матері-пенсіонерки залишилося двоє маленьких онуків.

У місті Куп'янську Харківської області померла 32-річна Світлана Гречановська, яку всім світом намагалися поставити на ноги після важкого інсульту.

У Світлани залишилося двоє малолітніх дочок, які зараз знаходяться під опікою бабусі, пише УНІАН.

Нагадаємо, в січні дівчина прийшла з роботи, і їй несподівано стало погано. Завдяки швидкій реакції дев'ятирічної дочки, яка не розгубилася і викликала «швидку», Світлану оперативно госпіталізували в місцеву лікарню, а потім перевезли до Харкова, де нейрохірурги зробили їй операцію на головному мозку.

Тоді мама Світлани розповідала: напередодні подій дочка відпрацювала три тижні без вихідних. Швидше за все, гіпертонічний криз — наслідок стресу і тотальної втоми. Після операції дівчина місяць перебувала в комі, але навесні відкрила очі і начебто пішла на поправку. Кілька місяців поспіль знайомі і зовсім чужі люди збирали гроші на лікування дівчини. Рідні звітували в соцмережах: от Світлана почала дихати самостійно, ось — стала повертати головою і реагувати на зовнішні подразники.

Останній місяць Світла Гречановська приходила в себе вдома. Соціальні служби привезли їй спеціальне зручне ліжко, медики витягли зонд, і дівчина стала їсти з ложки. Здавалося, ось-ось, маленькими кроками вона таки прийде до повного одужання. Але дива не сталося. 2 серпня серце Світлани перестало битися. На руках вбитої горем матері-пенсіонерки залишилося двоє маленьких онуків.

Схожі новини