Передплата 2024 «Добра кухня»

«Таємний план» Садового: мер Львова розповів, чим займатиметься після провалу на виборах до Верховної Ради

  • 05.08.2019, 11:57
  • 1 147

За місяць до президентських виборів лідер "Самопомочі" Андрій Садовий знявся на користь Анатолія Гриценка, але буквально через день після першого туру оголосив, що його партія братиме участь у виборах самостійно, незважаючи на те, що соціологія не давала їй особливих шансів.

За час парламентської кампанії переломити ситуацію не вдалося, і «Самопоміч» зайняла на виборах лише 14 місце з результатом в 0,62%., повідомляє РБК-Україна.

У наступній Раді партію представлятиме лише один депутат-мажоритарник.

Міський голова Львова Андрій Садовий взяв всю відповідальність за результат партії на себе. «Той, хто програв вибори, завжди може знайти причини. Але я вважаю, що коли є проблема, то винен керівник. Ми не змогли вибудувати якісну комунікацію і донести виборцям наші думки», — сказав він.

Садовий підтвердив своє рішення піти з поста лідера «Самопомочі», але в партії він залишається. Нового лідера, очевидно, оберуть на з'їзді, який відбудеться у вересні. Партія починає підготовку до наступних місцевими виборів, які, на думку Садового, будуть черговими і пройдуть у наступному році. На питання про те, чи збирається він знову балотуватися в мери Львова Садовий запевнив, що у нього є «таємний план», але не став вдаватися в подробиці.

Схожі новини