Передплата 2024 ВЗ

На Рівненщині люди ледь не вчинили самосуд школярці: подробиці трагедії

  • 04.08.2019, 16:34
  • 3 952

На Рівненщині 18-річний Олександр Олійник наклав на себе руки. Його на 4 роки молодша подруга після інтиму звинуватила хлопця у зґвалтуванні

Як розповідають рідні хлопця, батьки школярки почали вимагати у них гроші. У випадку, якщо їм не заплатять — обіцяли хлопця відправити за ґрати. Юнак таких звинувачень не витримав, пішов до лісу, де й повісився, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на ТСН.

Люди кажуть, що дівчина із Сумщини гостювала у баби. Напередодні прийшла у компанію до хлопців, де був і Олександр. Школярка видавала себе за старшу — що їй 17−18 років. На місці, де нібито сталося зґвалтування, знайшли засоби контрацепції та папірці від цукерок. Батько Сашка переконаний, що якби її син тягнув дівчину силою, то це чуло б пів села. Проте через кілька днів у село приїхали батьки школярки та пішли до правоохоронців.

«Матір дівчини звернулась до поліції, це жителька Сумської області, про те, що її неповнолітня донька вступила в статеві стосунки з місцевим 18-річним хлопцем без згоди», — каже керівник відділу комунікації Г У Нацполіції Рівненщини Антон Крук.

У поліції почали допити свідків. Саме тоді батьки школярки начебто запропонували батькам парубка вирішити справу за гроші. Від першої спроби повіситися Олександра врятувала його бабуся, однак хлопець утік і повісився.

Село від цієї новини збунтувалось, ледь не дійшло до самосуду. Врешті, батьки разом з «потерпілою» донькою мусили виїхати.

У поліції проводять додаткові перевірки та експертизу в цій справі. Якщо виявиться, що Олександр не ґвалтував дівчини, її можуть притягнути до відповідальності за неправдиві свідчення. Ймовірно, розглядатиметься слідчими і питання про доведення до самогубства.

Схожі новини