Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Одещині 25 дітей стали заручниками негоди

  • 04.08.2019, 16:11
  • 559

Правоохоронці разом з батьками деяких дітей вивезли всіх у безпечне місце. На щастя, ніхто не постраждав

В Одеській області заручниками негоди стали 25 дітей, які вирушили в похід до Дністровського лиману.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, минулої ночі в Білгород-Дністровському районі поліцейські спільно з рятувальниками звільняли з водяного полону юних спортсменів.

«Через потужну зливу заручниками негоди стали 25 вихованців дитячої юнацької спортивної школи, які в супроводі тренерів відправилися в похід і розбили наметове містечко неподалік від Дністровського лиману в районі села Південне», — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці разом з батьками деяких дітей вивезли всіх у безпечне місце. На щастя, ніхто не постраждав.

Крім того, на автодорозі Арциз — Плоцьк в районі міста Арциз на узбіччя зливою змило рейсовий автобус, в якому перебували близько 20 осіб. Слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, яка поверталася з іншого виклику, вивела пасажирів з автобуса і викликала на місце працівників ДСНС.

Зараз ліквідація наслідків негоди триває.

У поліцейському главку розгорнуто роботу ситуаційного центру, в тісній взаємодії з ДСНС здійснюється моніторинг обстановки по області, щоб у разі необхідності своєчасно надати допомогу тим, хто її потребує.

У регіональному главку ДСНС відзначили, що рятувальники більше 20 разів виїжджали на виклики, пов'язані з негодою. Із затоплених будинків відкачано сотні кубометрів води, з води витягнуто десятки автомобілів з людьми, в тому числі з дітьми.

Схожі новини