Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На "Площі зірок" у Києві увічнили пам'ять Кузьми Скрябіна

  • 03.08.2019, 12:57
  • 1 861

У Києві на "Площі зірок" біля торгового центру "Гулівер" увічнили ім'я легендарного музиканта Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка), який загинув у ДТП.

Про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на «Урядовий кур’єр».

На церемонії відкриття була присутня вдова артиста, засновниця Фонду ім. Кузьми Скрябіна Світлана Бабійчук з дочкою.

«Не я повинна тут стояти і не я повинна сказати ці слова. Завжди, коли закінчувався концерт, Андрій казав „дякую, люди“. Дякую, Андрійку, за те, що ти в наших серцях і душах. Дякуємо тобі за те, що ти нам дав надію і віру, і кожному дав право бути таким, як ти, і щоб кожен мав право на помилки. І був справжнім патріотом своєї країни. Робімо світ кращим, бережімо рідних і пам’ятаймо: коли ми підемо звідси, життя триватиме далі й залишиться тільки те, що ми тут залишимо. Дякую вам, люди, дякую за підтримку», — сказала Світлана.

На церемонії також були присутні музиканти гуртів «Скрябін» і «Друга ріка». Останні також отримали власну табличку на площі. Крім того, на відкриття прийшли телеведуча Яніна Соколова, звукорежисер і музичний продюсер Володимир Бебешко, співачка Руслана Лижичко.

«Площа зірок» існує із 2015 року. Свою зірку за цей час вже отримали актор і телеведучий Володимир Горянський, українська актриса театру і кіно Ада Роговцева, гурти С.К.А.Й., ТНМК, The Maneken, чемпіон світу з WBC Віктор Постол, актор Богдан Ступка та художниця Марія Примаченко.

Схожі новини