Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зеленський призначив топ-менеджера Ахметова очільником Івано-Франківщини

  • 02.08.2019, 14:40
  • 539

Президент України Володимир Зеленський призначив Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Відповідне оголошення він зробив в ході робочого візиту до Івано-Франківська, передає РБК-Україна.

Зокрема, на представленні нового голови ОДА Зеленський назвав Прикарпаття красивим краєм, але поскаржився на відсутність доріг.

«Хочу представити нашу нову людину. Дуже потужний менеджер і я заздрю Івано-Франківській області … Хочу призначити Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації», — зазначив Зеленський

Нагадаємо, 24 липня призначення Шмигаля погодив Кабінет міністрів України. Зазначимо, Шмигаль в січні минулого року став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК «Західенерго»), яка входить до холдинга олігарха Ріната Ахметова.

До цього обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, а також був заступником начальника управління Міністерства доходів і зборів у Львівській області.

На цьому тижні Зеленський також призначив нового голову Черкаської обласної державної адміністрації. Ним став бізнесмен Ігор Шевченко. Президент закликав місцевих активістів звертатися до нового глави адміністрації з проблемами і пообіцяв «поміняти главу, якщо щось буде не так».

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень