Передплата 2024 ВЗ

Може, провокація спецслужб, - Богдан прокоментував появу його заяви в інтернеті щодо звільнення

  • 02.08.2019, 13:25
  • 1 203

Керівник Офісу Президента Андрій Богдан підтвердив той факт, що він таки писав заяву на звільнення, але як її знімок з’явився в інтернеті, йому невідомо.

Про це Богдан сказав, відповідаючи на запитання в Івано-Франківську, де сьогодні з робочою поїздкою перебуває Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

«Заяву писав, усі писали. Як вона з’явилася в інтернеті, не знаю. Може — журналісти-розслідувачі, може, СБУ, може, провокація спецслужб», — сказав Богдан.

На запитання, чи є у Богдана бажання звільнитися, він відповів: «Бажання моє мало від чого залежить. Президент може підписати таку заяву в будь-який момент».

Як повідомлялося, напередодні ЗМІ поширили суперечливу інформацію щодо заяви про звільнення керівника О П Андрія Богдана. Разом з тим заступник глави Офісу Президента Руслан Рябошапка спростував цю інформацію в коментарі телеканалу НАШ. Максі-ТВ.

Сьогодні Інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» анулювало інформацію про те, що глава Офісу Президента Андрій Богдан написав заяву про звільнення.

Своє чергою Зеленський у п’ятницю, 2 серпня, сказав, що заяви на звільнення написали заздалегідь всі члени його команди, і він їх підпише, якщо ті не зможуть впоратися з роботою.

Схожі новини