Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кличко назвав умову, при якій Офіс президента готовий залишити його на посаді очільника КМДА

  • 02.08.2019, 12:10
  • 619

Кличко залишиться на посаді голови КМДА, якщо він "покаже ефективну роботу в боротьбі з корупцією"

Голова КМДА Віталій Кличко розповів, які умови йому назвали в Офісі президента, при дотриманні яких він може залишитися на посаді. Про це він розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

За словами мера Києва, голова В П Андрій Богдан сказав, що Кличко залишиться на посаді голови КМДА, якщо він «покаже ефективну роботу в боротьбі з корупцією».

«Пан Богдан сказав, що «лише в тому випадку, якщо ви покажете ефективну роботу в боротьбі з корупцією, ми будемо готові піти вам назустріч і залишити на посаді», — сказав він.

У той же час, Кличко просить надати докази того, що у КМДА є корупція.

«У цьому ключі зазначу, що у нас працює служба внутрішнього аудиту, яка перевіряє всі департаменти і структури, і масу документів ми передали в правоохоронні органи. Якщо у вас є факти, я буду вдячний, надайте їх, будемо разом боротися з корупцією», — сказав він.

Нагадаємо, Богдан раніше зробив заяву, що мер Києва Кличко втратив контроль над столицею. Крім цього, голова ОП заявив, що йому пропонували хабар за те, щоб не звільняли Кличка. Тоді він повідомив, що ця інформація буде передана в правоохоронні органи.

Схожі новини