Передплата 2024 ВЗ

ПриватБанк оголошує місяць безкоштовного паркування у Львові, Києві та Дніпрі

  • 02.08.2019, 10:27
  • 509

З 01 до 31 серпня 2019 року ПриватБанк проводить акцію «Даруємо місяць безкоштовного паркування за автоцивілку!»

З 01 до 31 серпня 2019 року ПриватБанк проводить акцію «Даруємо місяць безкоштовного паркування за автоцивілку!» для клієнтів-власників картки платіжної системи VISA у Львові, Києві та Дніпрі.

Згідно умов акції клієнти, які придбають протягом серпня електронний поліс ОСЦПВ (автоцивілка) в мобільному додатку Приват24 карткою Visa ПриватБанку, отримають місяць безкоштовного паркування в додатку Приват24 для автомобіля, номер якого зазначено в полісі. Безумовною перевагою є те, що початком дії поліса може бути будь-яка дата в поточному або наступному році (детальніше на parkovka.pb.ua). Окрема реєстрація в акції — не вимагається.

Від банку передбачений ще один приємний бонус — за кожний поліс клієнту повертається 40 грн, деталі на сторінці акції.

Користувачі Приват24 під час оплати за паркування не шукають готівку. Оплата триває декілька секунд, і для цього навіть не треба виходити з авто та спілкуватися з паркувальником. Усе, що треба для цього зробити — знайти в месенджері мобільного додатку компанію «Парковка» (стартова сторінка Приват24 — «Транспорт» - «Парковка»), визначити геопозицію, зазначити номер авто та обрати термін паркування. Після визначення платіжної картки, з якої буде проведено оплату, залишається отримати підтвердження оплати. Перед закінченням оплаченого часу паркування клієнту надійде повідомлення про можливість його продовження. Детальніше — на відео.

Нагадаємо, мобільний Приват24 запустив послугу оформлення цифрових полісів автоцивільної відповідальності, обов’язкових для всіх українських водіїв на початку 2019 року. Функція миттєвого оформлення ОСЦПВ доступна всім користувачам мобільного банку для Android та iOS, якщо оновитися до останньої версії додатка Privat24. Це перший мобільний сервіс миттєвого оформлення страхових полісів в Україні.

Для оформлення страховки в мобільному Приват24 потрібно зайти в меню «Страхування», вибрати поліс ОСЦПВ, ввести держномер авто й оплатити вартість поліса карткою. Власникам цифрового поліса не потрібно нічого пред’являти поліції, перевірити дію поліса можна в режимі онлайн на сайті МТСБУ. Шанувальникам суворої звітності банк надішле електронну копію поліса на e-mail, також його можна в будь-який момент знайти в самому Приват24.


Ще більше інформації про актуальні акції ПриватБанку — на сайті та у соціальній мережі.

Схожі новини