Передплата 2024 «Добрий господар»

Перші підсумки вступної кампанії 2019.  ЛНМУ ім. Данила Галицького – серед лідерів за конкурсним балом 

Учора закінчився термін подачі оригіналів документів абітурієнтами, що були рекомендовані до зарахування на навчання за кошти держбюджету.

Сьогодні, згідно із наказом ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, академіка НАМН України, професора Бориса Зіменковського, студентами Університету стало 420 вступників медичного факультету, 10 — стоматологічного та 8 — фармацевтичного.

Як зазначив відповідальний секретар приймальної комісії Університету, цьогорічні зміни у Правилах прийому до медичних закладів вищої освіти України — запровадження нових конкурсних предметів, встановлення мінімального конкурсного бала - позначилися на кількості поданих заяв. Проте популярність навчального закладу серед вступників на медичні спеціальності залишається традиційно високою. Свідченням тому є одні з найвищих в Україні конкурсні бали: на стоматологію, до прикладу — 197 бали чи медицину — 173,4 бали відповідно.

Роман Фафула
Роман Фафула

Серед зарахованих на навчання до ЛНМУ ім. Данила Галицького — 10 випускників шкіл, що склали ЗНО з хімії чи біології на найвищий бал — 200, четверо з них — львів’яни. Загалом цього року на вступ до Університету подали 4380 заяв, найбільша їх кількість — на медичний факультет.

Для вступників на навчання за контрактом продовжено термін подачі заяв до 7 серпня.

Схожі новини