Передплата 2024 ВЗ

Порошенко пояснив, чому балотувався на вибори президента, не зважаючи на високий антирейтинг

  • 01.08.2019, 13:28
  • 587

П'ятий Президент Петро Порошенко вважає своє рішення балотуватися на другий президентський термін правильним, попри високий антирейтинг, оскільки ніхто з його можливих правонаступників не вийшов би навіть у другий тур.

Про це Порошенко заявив у інтерв'ю «Українській правді» у відповідь на репліку журналіста про те, що деякі люди в його офісі вважали за краще готувати правонаступника.

«Я мав це зробити… Якби я бачив кандидата, який би від нашої команди міг перемогти, я би точно і залюбки запропонував йому участь у кампанії. Не хочу зараз називати жодних прізвищ, але ви можете їх назвати, хто б замість мене міг перемогти на президентських виборах. Я наголошую, що жоден з тих, кого б ви назвали, не вийшов би навіть у другий тур», — сказав Порошенко.

Окрім того, зазначив п'ятий Президент, згадані «міфічні співробітники адміністрації» також стояли на позиції, що він не вийде в другий тур.

«А ми вийшли! Потім — що ми не наберемо 4,5 млн голосів. Ми набрали! Не треба недооцінювати українців. У нас зараз є хвиля втоми, бо п’ять років були складні. Люди мають право на такий вибір. Але я робив все, щоб захистити Україну й українців від війни», — наголосив Порошенко.

Схожі новини