Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Порошенко розповів про «жадібність, яка його погубила»

  • 01.08.2019, 14:40
  • 3 277

П'ятий Президент України Петро Порошенко заявив, що витратив два мільярди гривень власних коштів на армію.

Про це Порошенко заявив в інтерв'ю «Українській правді» у відповідь на репліку про те, що один із політиків звинуватив його у жадібності.

Зокрема, журналіст під час інтерв’ю з Петром Порошенко зауважив, що «один відомий та поважний, що рідкість, український політик» у приватній розмові сказав: «Порошенко — фантастичний дипломат, міжнародник із глобальним баченням. Але при цьому йому властивий якийсь мікроменеджмент, фіксованість на деталях, а ще, вибачте, але жадібність, які його і погубили»…

На що політик відповів, що це «імідж», який намагаються йому нав’язати. «Точно ні. Це імідж, який намагаються створити. Я на жадібність намагаюся відповісти наступним. Ви уявляєте, що я витратив 2 мільярди гривень своїх власних грошей на армію?», — зазначив п’ятий президент.

Він додав, що не роздає грошей, бо кожна копійка дісталася важкою роботою.

«Запитайте Сили повітряної оборони, які я облаштував разом з моїми партнерами по „Рошену“. Запитайте 3-й чи 8-й полк спецназу, запитайте про антиснайперські комплекси. Бо як тільки в них з’явилися антиснайперські комплекси, набагато зменшилася кількість російських снайперів», — додав Порошенко.

Також Порошенко повідомив, що тепер менше дає армії, тому що вона забезпечена.

«Але благодійні програми не закінчуються, це не тема цього інтерв’ю», — резюмував Порошенко.

Схожі новини