Передплата 2024 «Добра кухня»

Масова бійка у Дніпрі: звучали постріли, є постраждалі

  • 31.07.2019, 16:57
  • 918

31 липня в Дніпрі по вулиці Маршала Малиновського сталася бійка між двома групами людей.

Як повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на Інформатор, чоловіки зчепилися на тротуарі і конфлікт закінчився постраждалими

За попередньою інформацією, компанія людей настільки активно відпочивала в альтанці на пляжі біля ресторану «Берег», що зламали там лавочку. За однією з версій, господар місця попросив їх заплатити штраф за пошкодження, але грошей так і не дочекався, через що викликав на місце охорону. За іншою — друга сторона конфлікту приїхала «з боку» і до закладу відношення не має.

Проте, коли компанія відпочивальників перейшла дорогу, на них налетіли кілька людей.

За словами очевидців, останні били чоловіків битою і дерев'яним молотком, після чого пролунав постріл. Один з компанії відпочивальників впав на землю і практично не рухався, в той час як його товариші намагалися втекти від нападників.

Коли потассовка закінчилася, чоловіки сіли в автомобіль і зникли з очей. Люди ж кинулися надавати допомогу постраждалим.

Двох чоловіків забрала швидка допомога, при цьому, у одного з них, за неофіційною інформацією, було кілька вогнепальних поранень. Для того, щоб розібратися в ситуації і покарати винних, на місце викликали наряд поліції.

Тепер правоохоронці з'ясовують усі деталі інциденту.

https://www.facebook.com/informator.dp.ua/videos/742703686199907/

Схожі новини