Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"У Зеленського вирішили долучитися до "хвилини слави" ветеранів", - Ігор Лапін

  • 30.07.2019, 19:56
  • 588

Президент Володимир Зеленський і його команда дуже сильно люблять подобатися телеглядачам, тому у цій ситуації вони вирішили долучитися до "хвилини слави" ветеранів, які будуть іти у параді на День Незалежності.

Про це в коментарі «Прямому» заявив народний депутат VIII скликання Ігор Лапін.

«Адміністрація президента зрозуміла, що це штанга. Отака штанга публічна і медійна, яка не дає їм дивідендів. А ми знаємо, що президент Зеленський і його команда дуже сильно люблять подобатися телеглядачам. І в цій ситуації вони вирішили долучитися до „хвилини слави“ ветеранів, які будуть іти», — сказав Лапін.

Він зауважив, що в команді Зеленського вирішили, щоб розбавити тему війни в Україні, щоб у параді приймали участь і вчителі, і медики, і ще хтось…

«Зрозумівши, що ветерани все одно вийдуть… Вони зрозуміли, що ця хода не закінчиться на Хрещатику, а треба чимось збити цю народну ініціативу, і вирішили її нібито очолити. Знаєте „як не можеш заборонити, то постарайся очолити“. Таким чином, поводячи інформаційно пропагандистську політику в контексті „аля подобатися телеглядачам“, вони вирішили нібито очолити цю ходу і розбавити її цивільними громадянами», — додав Лапін.

Нагадаємо, замість традиційного параду на День незалежності, 24 серпня, відбудеться Хода гідності за участю президента Володимира Зеленського та українських військових.

Схожі новини