Передплата 2024 ВЗ

"Все брехня, від початку і до кінця."- голова окружного суду не підтвердив записів НАБУ

  • 27.07.2019, 17:28
  • 561

Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк називає фальсифікацією розмови, які записало та опублікувало НАБУ.

На аудіо ніби-то записані розмови суддів ОАСК, що фігурують у справі втручання в інші органи влади, повідомив Вовк на своїй сторінці у Facebook. — інформує Gazeta.ua

«Не вірте жодному слову! Все брехня, від початку і до кінця. Воно навіть звучить якось так смішно, я б сказав їхній текст (сценарій) „по-деб*льному написаний“. У поширеному аудіофрагменті скомпільовані набори слів, ймовірно сказаних у різних ситуаціях і в різний час», — пише він.

Раніше, Національне антикорупційне бюро оприлюднило записи розмов нібито суддів Окружного адміністративного суду Києва, які фігурують у справі про втручання суду в роботу інших органів влади

В Окружному адміністративному суді Києва почали проводитися обшуки.

Опісля керівник Управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк заявив про підготовку повідомлення про підозри керівництву і ще 4 суддям Окружного адміністративного суду Києва через втручання у діяльність Вищої кваліфікаційної комісії суддів та організацію прийняття завідомо неправосудних рішень.

Схожі новини