Передплата 2024 «Добрий господар»

"Не переплутайте законопроектів і кольорів кнопочок". В мережі посміялися із майбутніх "слуг народу"

  • 27.07.2019, 10:34
  • 588

У мережі висміяли ідею партії "Слуга народу" відправити новоспечених народних депутатів у літній табір на інтенсивний курс навчання.

Як написав у Facebook народний депутат Григорій Шверк, в програму навчання «слуг народу» в Київській школі економіки потрібно додати ще декілька навичок.- інформує OBOZREVATEL

«Якщо в sms від секретаріату фракції навпроти номера законопроекту варто +, потрібно натиснути зелену кнопочку. Якщо -, жовту або червону. Важливо в момент голосування перебувати на робочому місці, не спати і не переплутати номера законопроектів і колір кнопочок.

За допомогою цих нескладних навичок можна навіть з фотографа або тамади за годину підготувати цілком ефективного депутата. Не дякуйте! І звертайтеся, у мене є ще трошки лайфхаків для «нових облич»", — іронічно написав Шверк.

Така публікація в мережі викликала глузування серед користувачів. Наприклад, Станіслав Курман, порадив нардепу відкривати власні курси та самостійно провести навчання. З аналогічною пропозицією виступив і Олександр Павлов.

Схожі новини