Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Спливли скандальні факти про сторінки Сляднєвої у заборонених соцмережах

  • 26.07.2019, 17:53
  • 655

Призначена заступником голови Служби зовнішньої розвідки Катерина Сляднєва на своїх сторінках у заборонених в Україні “ВКонтакте” і “Одноклассниках” є членом груп знайомств із іноземцями, а також спільноти “Комунізм – це модно”.

На цей факт звернув увагу офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц). Задля доказів він опублікував скріншоти сторінок Сляднєвої у зазначених мережах, — пише портал «Шляхта не працює».

Офіцер зазначив, що востаннє нова заступниця голови СЗР заходила в «Одноклассники» 30 квітня. Після цього активність на сторінці була зафіксована 25 липня. Сляднєва одразу після свого призначення видалила фото і трохи почистила історію. Що стосується «ВКонтакте», то там вона востаннє була в 2018 році.


«Цікаві спільноти „Знайомства з іноземцями на відстані і спілкування“. Або особисте життя, або вже тоді працювала на „контору“. Чому не видалила і тут інформацію? Найімовірніше, немає доступу до сторінки. Ну і вишенька на торті — спільнота „Комунізм — це модно“. Судячи з її віку, комунізм її торкнувся не сильно, якщо тільки не переслідує її по життю, як і багатьох прихильників Радянського союзу», — пише Штефан.

Схожі новини