Передплата 2024 ВЗ

Екіпаж затриманого в Україні танкера повертається в Росію. ОНОВЛЕНО

  • 25.07.2019, 17:55
  • 493

Екіпаж затриманого в Україні російського танкера "NEYMA", який блокував українські військові кораблі в Керченській протоці, відпустили додому.

Про це повідомив представник компанії-судновласника «Альтомар Шиппінг», повідомляє Українська правда з посиланням на російське видання «РИА Новости».

При цьому російське видання не публікує цитати відповідних слів представника компанії-судновласника.

Російське відомство повідомило виданню, що на судні такого типу могли знаходитись від 11 до 16 моряків.

Водночас російське видання ТАСС повідомляє, що посольство РФ в Києві не може ні підтвердити, ні спростувати повідомлення про звільнення екіпажу та повернення в Росію.

Російська омбудсменка Тетяна Москалькова вже зателефонувала українській колезі Людмилі Денісовій з проханням з'ясувати обставини затримання в порту Ізмаїла російського танкера і долю моряків.

Посольства Росії в Україні в Twitter підтвердило, що члени екіпажу затриманого Службою безпеки України спільно з Військовою прокуратурою російського танкера «NEYMA», який блокував українські військові кораблі в Керченській протоці, вирушають додому

«Екіпаж російського танкера, який знаходиться в порту Ізмаїл, вирушає додому. Саме судно залишається в Україні», — йдеться в повідомленні посольства.

Схожі новини