Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

SMS-пожертви абонентів Київстар допомогли придбати обладнання для Дніпропетровської обласної дитячої лікарні

  • 25.07.2019, 15:21
  • 1 095

Представники Київстар та Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності» (МБФ УББ) «Дитяча Надія» передали Дніпропетровській обласній дитячій клінічній лікарні обладнання для лікування маленьких пацієнтів.

Обладнання — операційну оглядову лампу придбали завдяки благодійним пожертвам абонентів Київстар у рамках спільного проекту телеком оператора та Міжнародного Благодійного фонду «Українська біржа Благодійності» (МБФ УББ) «Дитяча Надія». Лампу буде встановлено в операційному блоці, де щороку проводиться близько 1000 оперативних втручань дітям з підозрою на пухлинні захворювання, з видалення різноманітних пухлин та пухлиноподібних утворень.

Для того, щоб допомогти, достатньо відправити sms на номер 450 011, вказавши бажану суму благодійного переказу. Благочинний внесок може бути, як разовим, так і постійним. А всі кошти надходять на рахунок Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності», який потім закуповує та передає українським лікарням потрібне обладнання.

«Наша команда відчуває особливу радість та відповідальність, коли ми маємо змогу закривати потреби у життєвонеобхідному обладнанні нової лікарні, яка обслуговує цілий регіон нашої країни. Це дає нам можливість гарантувати, що у кожному куточку країни, де вже стоїть обладнання, яке придбано за кошти абонентів компанії „Київстар“ у рамках проекту „Дитяча Надія“, українська малеча, яка вимушена боротися за своє здорове майбутнє зможе отримати кваліфіковану і сучасну допомогу», — говорить Ірина Гуцал, директорка Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності».

Нагадаємо, кожен абонент передплаченого зв’язку Київстар має можливість пожертвувати кошти на допомогу дітям. Пожертва може бути разовою, від 1 грн до 3000 грн, або регулярною — 2, 5, 10, 15 та 20 грн. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн. Переглянути подробиці та підтримати ініціативу можна за посиланням kyivstar.ua/uk/charity-ubb.

Кошти, які абоненти жертвують за допомогою SMS, не обтяжуються податками. 100% пожертв використовуються МБФ УББ на реалізацію проекту. Фонд самостійно закуповує всі необхідні матеріали для лікарень. Звіти щодо збору та використання коштів можна переглянути на сайті Української Біржі Благодійності.

«Ми вдячні кожному абоненту Київстар за небайдужість, — говорить Ганна Захараш, директор із корпоративних комунікацій Київстар. — Благодійні організації, з якими співпрацює Київстар, пройшли ретельні перевірки, тому наші абоненти можуть бути впевнені, що кошти дійдуть до адресата».

Нагадаємо, у травні Київстар разом із МБФ УББ допомогли Національному Інституту Раку закупити медичне обладнання у відділення променевої діагностики та Одеській обласній дитячій лікарні — у клініко-діагностичну лабораторію, а у червні завдяки доброчинним внескам було придбано обладнання для дитячого відділення Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова.

Довідка про Київстар:
Київстар — найбільший український оператор телекомунікацій мобільного зв’язку за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G. За дослідженнями міжнародної компанії Ookla за 2018 рік, у мережі Київстар швидкість мобільної передачі даних є найвищою ніж в середньому по Україні. Послугами Київстар користується близько 26,3 млн абонентів. Акціонери Київстар — міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.
Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Довідка про Українську Біржу Благодійності (ubb.org.ua):

Українська Біржа Благодійності (ubb.org.ua) — перша в Україні фандрайзингова платформа онлайн-благодійності, ефективний та сучасний інструмент для залучення коштів на різноманітні благодійні та соціальні проекти, яка дозволяє благодійникам та набувачам допомоги контролювати їх цільове використання. Головна мета — зробити прозору, публічну та підзвітну благодійність невід'ємною частиною життя кожного українця, сприяти розвитку культури масової благодійності в Україні, аби у кожної соціальної проблеми було рішення.
За 7 років роботи на платформі ubb.org.ua залучено понад 170 млн грн, підтримано більше 3,3 тис. благодійних проектів та ініціатив, партнерами стали понад 120 неприбуткових організацій та більше 200 бізнес-компаній.
Українська Біржа Благодійності дає змогу допомагати швидко, ефективно та прозоро, дозволяючи сотням тисяч людей об’єднуватися задля досягнення великих результатів від невеликих внесків.
Українська Біржа Благодійності надала можливість одними із перших долучитися до інноваційного інструменту SMS-благодійності своїм партнерським організаціям: БФ «Свічадо», ГО «Глобал Офіс», ВБФ «Крона».

Схожі новини