Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бутік «Jeisoni» став партнером ПриватБанку за сервісом "Оплата частинами"

  • 25.07.2019, 11:27
  • 821

Новий український бренд жіночого одягу «Jeisoni» (м.Львів, бутік JEISONI за адресою: м. Львів, вул. Івана Франка, 55), дизайнерські речі якого вирізняються спокійними тонами, стриманим кроєм та ефектністю, став партнером ПриватБанку за програмами «Дисконтного клубу» та «Оплата частинами».

Тож покупці «Jeisoni» зможуть не тільки гарно виглядати в елегантних обновках, але й отримувати знижки (до 7%) та відтермінування оплати (до 3-х платежів) при розрахунку картками ПриватБанку за програмами «Дисконтного клубу» та «Оплата частинами».


«Дисконтний клуб» — це програма, яка представляє торговельні та сервісні компанії преміум-сегменту України, партнерів ПриватБанку, що надають бездоганне обслуговування і знижки при оплаті елітними картками ПриватБанку. Більше інформації про учасників «Дисконтного клубу» — на discount.pb.ua або в мобільному додатку VIP club.

«Оплата частинами«- сервіс, який дозволяє покупцю придбати обраний товар, виплачуючи вартість рівними частинами. Дізнатись свій ліміт по «Оплаті частинами» можна в Приват24 або відправивши SMS з текстом chast на номер 10 060.

Ще більше інформації про актуальні акції ПриватБанку — на сайті та у соціальній мережі.


Схожі новини