Передплата 2024 ВЗ

“Іконі стилю” Дженіфер Лопес виповнилося 50

Популярна американська співачка і актриса Дженіфер Лопес 24 липня відзначила ювілей.

Як не важко в це повірити, цій красивій жінці виповнилося 50 років. Цікаво, що саме цьогоріч Лопес одержала статус «ікони стилю». Її зовнішньому вигляду і фізичній формі можна лише позаздрити.

До успіху й визнання Лопес ішла тернистим шляхом. Після закінчення школи працювала продавцем-консультантом у парфумерному магазині. І у в’язниці побувала. А все трапилося через те, що колишній її коханий, відомий репер Паф Даффі, влаштував перестрілку. Поліція затримала автомобіль, у якому співачка намагалася втекти з місця події… Відразу після допиту Джей Ло відпустили, а музикант опинився у суді.

2005 року Дженніфер Лопес стала найбільш оплачуваної голлівудською актрисою латиноамериканського походження. За роль у фільмі «Якщо свекруха — монстр» знаменитість отримала 15 мільйонів доларів. А вже за два роки потрапила у список двадцяти найбагатшитх жінок шоу-бізнесу за версією Forbes.

Як з’ясувалося, Лопес ніколи не страхувала своїх сідниць на мільйон доларів. (Чутки про таке страхування розповсюджувалися у ЗМІ кілька років тому). Нещодавно співачка ці плітки спростувала.

Уже кілька років поспіль у райдері поп-зірки не змінюється одна умова: у приміщеннях, де перебуватиме співачка (готель і гримерка), мають стояти білі троянди і лілії, які треба замінювати кожні три дні.

Дженіфер Лопес тричі виходила заміж, мала кілька гучних романів, а недавно заручилася з бейсболістом Алексом Родригесом. Має двох дітей-близнюків (2007), які народилися у шлюбі з Марком Ентоні.

Схожі новини