Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Іванка Трамп укотре осоромилася в Twitter (фото)

Привітавши Бориса Джонсона з посадою прем’єр-міністра, дочка президента США… винайшла нову країну

Схильність до помилок, мабуть, є спадковою. У вівторок Іванка Трамп повторила помилку, схожу на ту, що вчинив її батько місяць тому.

Новина про те, що Борис Джонсон став новим лідером Консервативної партії і незабаром перейде на посаду прем'єр-міністра, швидко розлетілася світом. Успіх ек-міністра закордонних справ також зауважила Іванка Трамп, яка поквапилася привітати політика у Twitter. Та вона при цьому зробила велику помилку. «Я вітаю Бориса Джонсона з тим, що він буде наступним прем'єр-міністром Великої Британії», — так тепер виглядає її пост. Однак у первісному варіанті, до того, як користувачі зауважили промах дочки Трампа, замість слів «Велика Британія» Іванка написала «United Kingston».

Один з користувачів Інтернету іронічно запитав дочку президента Сполучених Штатів про те, чи знаходиться «United Kingston» неподалік… китів. Це натяк на «ляп» Трампа, якого він припустився у червні. Трамп тоді похвалив у Twitter зустрічі з європейськими лідерами. У твіті він згадав королеву Англії, прем'єр-міністра Великобританії, прем'єр-міністра Ірландії, президентів Франції та Польщі. А також про князя … китів, маючи на увазі Чарльза, принца Вельського (Prince of Wales). «Щодня я зустрічаюся і розмовляю з «іноземними урядовцями».Щойно зустрівся з королевою Англії (Велика Британія), принцем китів (Prince of Whales), прем'єр-міністром Великої Британії, прем'єр-міністром Ірландії, президентом Франції і президентом Польщі. Ми говорили про «все», — написав тоді Дональд Трамп.

Помилку американського президента про зустріч з «китовим принцем» негайно висміяли в інтернеті, створивши десятки мемів.

Схожі новини