Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Повалій знову хоче у палац “Україна”

Співачка-зрадниця анонсувала перший за останні п’ять років концерт у Києві.

Таїсія Повалій, яка від початку Революції гідності в Україні не виступала, а давала концерти в Росії, має намір показати своє шоу у Києві. Це може бути перший концерт артистки у Києві за останні п'ять років.

Про намір зібрати прихильників у палаці «Україна» Повалій заявила на сторінці в Instagram. «Любі мої друзі! Запрошую вас на свiй ювiлейний концерт у Києві, що відбудеться 10 грудня в Національному палаці „Україна“. Це буде зустрiч особлива, зустрiч, на якiй я розповiм, що вiдчувала, до чого йшла останні роки і що здобула! З любов' ю, завжди ваша! До зустрiчі!» — написала співачка.

10 грудня Повалій виповниться 55 років. Саме до цього ювілею хоче заспівати в українській столиці. У продажу вже з'явилися квитки на концерт, вартість яких — від 390 до 2990 грн.

Нагадаємо, Повалій 2012 року балотувалася до Верховної Ради другим номером Партії регіонів. Після того, як у лютому 2014 року в Україні перемогла Революція гідності, Повалій втекла до Росії: виступала з концертами, зокрема у Кремлі, вітала кримчан із Днем Росії у Ялті… Кілька разів Повалій скаржилася, що стала персоною нон-ґрата на рідній землі, і дуже хотіла би повернутися і виступити перед українцями. Та чи чекають українці на «пєвіцу», яка фактично зрадила Батьківщину?

Схожі новини