Передплата 2024 ВЗ

Формування коаліції - в руках Зеленського, - Юлія Тимошенко

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко не відповідає конкретно на запитання, чи планує вона об’єднуватись у коаліцію з партією "Слуга народу", і каже, що це залежить від президента Володимира Зеленського.

Про це повідомила лідерка партії «Бітьківщина» на підсумковому брифінгу після оголошення результатів екзит-полів.

«Найбільшу фракцію і перше місце отримала партія президента України Володимира Зеленського. І сьогодні в його особистих руках знаходиться питання формування коаліції. Тільки президент України та його партія будуть приймати рішення, з ким створити коаліцію, кого висувати на посаду прем’єр-міністра, а також на посади міністрів, це тільки в його руках», — заявила Тимошенко.

«Із всіх патріотичних, проєвропейських сил в парламенті ми готові бути в єдиній коаліції тільки зі „Слугою народу“ і партією „Голос“. Більше ми не з ким коаліцію створювати не будемо».

«Наша команда, в коаліції або не коаліції… в будь-якому випадку, ми будемо служити Україні і будемо служити інтересам людей».

Тимошенко запевнила, що на жодні посади її команда не претендує. «Батьківщина» визнає результати виборів, оскаржувати їх не буде.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень