Передплата 2024 «Добра кухня»

Меган Маркл вдруге готується стати мамою, - ЗМІ

  • 20.07.2019, 15:58
  • 4 885

Меган Маркл через три місяці після народження свого первістка принца Арчі Харрісона Маунтбеттена-Віндзора вже планує нову вагітність.

На думку королівського експерта, журналістки Мелані Бромлі, герцоги Сассекські готується оголосити про це вже «дуже скоро», хоча графік у молодих батьків досить щільний через офіційний візит до Африки восени, передає РБК-Styler з посиланням на Express.

Очікується, що принц Гаррі та Меган Маркл поділяться з громадськістю приємною новиною незабаром після повернення з поїздки.

Бромлі з американського видання E! Online уточнює, що колишня актриса буде вагітна до початку 2020-го: «У них восени Африка, так що після цього».

Зазначається, що королева Великої Британії Єлизавета II раніше «замовила» парі мінімум чотирьох онуків, та й сама Меган хоче, щоб у її сина Арчі був братик або сестричка, розповіла біограф Віндзорів Кеті Ніколл.

Прогноз Бромлі спровокував ажіотах в букмекерських конторах, ставки на яких стали збільшуватися. Як розповів представник компанії Coral Алекс Апаті, за останні кілька днів у зв'язку з майбутнім оголошенням про вагітність від герцогів Сассекських «ми були завалені ставками на те, що у Гаррі і Меган буде друга дитина в 2020 році, і, як завжди, в подібних іграх рідко буває дим без вогню».

Додамо, що якщо Маркл збереться народжувати найближчим часом, то друга вагітність напевно буде для неї цілком комфортною, як і перша.

Ніколл також прогнозує, що Гаррі і Меган виховуватимуть Арчі по можливості без зайвої публічності та «світла прожекторів».

«Я думаю, що пара твердо має намір зробити так, щоб у Арчі було максимально нормальне життя», — сказала вона.

Схожі новини