Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Легендарна Зінькевич яскраво виступила проти реваншу Кремля в Україні: "Можемо втратити все!"

  • 19.07.2019, 17:54
  • 1 423

Нова влада демонструє, що Україну може накрити проросійський реванш, який має шанси перерости у громадянську війну.

Саме тому українські патріоти повинні об'єднатися і стати опозицією для сил, які грають на руку Кремлю. Таку думку висловила легендарна командирка медичного батальйону «Госпітальєри», кандидатка у нардепи від «Європейської солідарності» Яна Зінкевич у інтерв'ю «OBOZREVATEL».

«Після того, як відбулися президентські вибори і я дізналася, що Зеленський виграв, частина з нас пішла просто бухати, частина сиділа в ауті, адже це просто незбагненно, куди ми докотилися! Я теж сиджу в ауті, за три години все більше заглиблююсь у депресію. І тут розумію, що, отже, треба йти до Верховної Ради, бо потрібна опозиція. А я відчуваю себе в опозиції до цієї влади», — каже волонтер.

Вона додала, що доказом того, що до влади в Україні прийшли реваншисти, є їхнє ставлення до народу. Адже команда чинного президента Володимира Зеленського ще до приходу у політику неприховано демонструвала свою позицію у шоу «95 кварталу».

«Подивитися ті самі ефіри „95 кварталу“ — як там знущалися з України, з людей з інвалідністю, з вимови Парубія, і ці всі речі. Якби просто у Європі розповісти — це такий сором. Це небезпечно. Стільки є якихось речей, будь-яких заяв на такий межі… Чесно кажучи, у нас може і громадянська війна реально розпочатися з таким успіхом. Йде реванш, скасовуються результати декомунізації, повертаються політики Януковича, відбуваються такі призначення», — обурилася Зінкевич.

Зокрема вона нагадала про те, як прес-секретарка Зеленського Юлія Мендель звинуватила ЗСУ в обстрілі садків і шкіл, як Зеленський під час обстрілу на передовій заявив, що Росія нібито втратила контроль над терористами.

«Тобто це таке певне відбілювання Кремля — „бойовики погані, а хороша Росія їх просто не контролює“. Це настільки небезпечно, просто жах. Ми стільки жертв принесли — і можемо тупо все досягнуте втратити», — застерегла лідерка «Госпітальєрів» .

Схожі новини