Передплата 2024 ВЗ

У Порошенка назвали обшуки в пов'язаних з ним компаніях «зрежисованою виставою для дискредитації»

  • 19.07.2019, 14:16
  • 313

Партія «Європейська Солідарність» назвала обшуки, які проводять компаніях, пов’язаних з колишнім президентом Петром Порошенком «зрежисованою виставою».

«В останній день перед виборами ми спостерігаємо за зрежисованою виставою, яка має на меті дискредитацію нашої політичної сили та її лідера» — йдеться у заяві партії. Повідомляє Громадське.

«Причому це відбувається у присутності телекамер, які очевидно потрібні для організації політичної „картинки“. Вважаємо, що саме це є головною метою такої „слідчої активності“. Зокрема, першими прибули на місце ведення „слідчих дій“ телекамер тих телеканалів, за якими стоять Медведчук, Мураєв та Коломойський, які, очевидно, і є замовниками відповідної провокації», — додали у політсилі.

У політсилі переконані, що це винятково брудна політична технологія, спрямована проти «Європейської Солідарності» і мета цього — зупинити рух України до ЄС та НАТО.

Раніше НАБУ прийшло з обшуками до компанії «Богдан», спортклубу «5 елемент» та інвестгрупи ICU, пов'язаних з Порошенком.

Схожі новини