Передплата 2024 ВЗ

Арештували підозрюваного у вбивстві екс-мера Тирасполя

  • 19.07.2019, 14:00
  • 360

Одеські поліцейські затримали 56-річного чоловіка, якого підозрюють в організації вбивства та пограбуванні колишнього мера Тирасполя (Придністров'я) Андрія Безбабченка

Про це йдеться на Gazeta.ua

Останнім часом чоловік проживав у Лиманському районі на Одещині. Зник разом із авто у травні цього року. Пізніше його тіло знайшли у занедбаній будівлі поблизу села Крижанівка, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

«Підозрюваний із трьома спільниками знали, що в потерпілого є гроші. Напали на нього в будинку. Били та вимагали гроші й цінності. Коли не отримали бажаного — потерпілого пов'язали, після чого в багажнику його ж машини вивезли в безлюдне місце, де вбили», — повідомляє Сергій Дьоров, заступник начальника ГУНП в Одеській області.

Організатор розбійного нападу та умисного вбивства під вартою. Його спільників розшукують.

Андрій Безбабченко з 1990 року очолював тираспольську будівельну компанію, а в 2012—2016 роках був головою так званої «державної адміністрації Тирасполя і Дністровська». 28 вересня 2016 року Безбабченко подав у відставку і взяв участь у виборчій кампанії тодішнього «президента придністровської республіки» Євгена Шевчука. Після поразки останнього втік до України.

Схожі новини