Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У справі щодо махінацій з квартирами для Нацгвардії з'явився четвертий підозрюваний

  • 18.07.2019, 19:48
  • 527

За даними правоохоронців, четвертий учасник схеми із заволодіння майном Нацгвардії на час вчинення злочину обіймав посаду заступника керівника Державної будівельної корпорації.

У справі щодо оборудки з квартирами для військовослужбовців Національної гвардії повідомлено про підозру четвертому фігуранту — інформує УНІАН

Як поінформували УНІАН у прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, 18 липня за погодження прокурорів САП детективами НАБУ повідомлено про підозру четвертому учаснику злочинної схеми із заволодіння майном Нацгвардії, який на час вчинення злочину обіймав посаду заступника керівника Державної будівельної корпорації.

Дії особи кваліфіковані за ч. 5 ст. 191 К К України (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем).

Розгляд клопотання детектива про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відбудеться о 12.00 19 липня в приміщенні Солом’янського районного суду Києва.

14 травня Детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали колишнього командувача Національної гвардії України за підозрою у заволодінні майном Головного управління Нацгвардії на 81,64 млн грн.

Схожі новини