Передплата 2024 «Добрий господар»

Фіскальна служба виписала штраф на загиблого Кузьму

  • 18.07.2019, 17:28
  • 576

3 липня 2019 року Державна фіскальна служба України надіслала повідомлення про борг за виплатами єдиного соціального внеску музикантові Андрію Кузьменку (Кузьма Скрябін), який загинув у лютому 2015.

Про це написав у «Facebook» автогонщик і волонтер Олексій Мочанов — повідомляє Leopolis. news

«3 липня 2019 року надіслали Кузьмі штраф. Через 4,5 року після його загибелі. Я готовий його сплатити, щоб Держава Україна не постраждала. І щоб на Андрієві не було висяка, може він і справді колись щось не докинув на рахунок податкової, мало що», — написав Мочанов.

Сума штрафу становить 1613,35 коп. У квитанції зазначено, що призначення платежу — погашення заборгованості по єдиному соціальному внеску.

Як інформує 032.ua, у прес-службі ДФС Києва вже вибачились перед близькими та фанатами співака Скрябіна за прикрий інцидент з надсиланням повідомлення про сплату боргу (недоїмки) на ім’я покійного.

У ДФС пояснили, що проводилась інвентаризація залишків автоматично здійснених раніше нарахувань, внаслідок чого й сталось коригування частини нарахувань Кузьменку Андрію Вікторовичу. Фіскали запевнили, що вже вживають всіх потрібних заходів для зняття заборгованості з покійного Кузьми.

Схожі новини