Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Суд зарештував третього підозрюваного у справі вбивства 5-річного Кирила

  • 18.07.2019, 16:46
  • 474

Суд заарештував ще одного підозрюваного у справі вбивства 5-річного хлопчика в місті Переяслав-Хмельницький на Київщині.

Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

У прокуратурі вказали, що сьогодні, 18 липня, суд розглянув клопотання прокуратури області про обрання підозрюваному, якому учора, 17 липня, повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 К К України (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної зброї), запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як вказано, йдеться про третього підозрюваного у справі вбивства 5-річного хлопчика в місті Переяслав-Хмельницький.

«Суд задовольнив клопотання прокурора та залишив його під вартою строком на 60 діб», — повідомили у прокуратурі.

Нагадаємо, наприкінці травня на Київщині двоє п’яних поліцейських підстрелили 5-річного хлопчика.

1 червня ДБР повідомило, що його слідчі розслідують кримінальне провадження за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкодженьпрацівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області 5-річному хлопчику.

В ніч на неділю голова Нацполіції Сергій Князєв повідомив, що двоє підозрюваних поліцейських затримані поліцією в порядку статті 208 КПК.

Бабуся пораненого хлопчика розповіла, що поліцейські визнають свою вину, але не знають, хто з них попав у дитину, бо були дуже п'яні.

Двом працівникам патрульної поліції Переяслав-Хмельницького Київської області, які поцілили в дитину з вогнепальної зброї, повідомлено про підозру.

Схожі новини